Heart Shape Forest

Последни новини за You(th) Play

Развълнувани сме да споделим с вас последните новини за нашия проект, You(th) Play. Бяха натоварени няколко месеца, но сме удовлетворени от резултатите, които постигнахме досега!

От първата среща насам имаме значителен напредък по заложените дейности. Например успешно стартирахме уебсайта на нашия проект https://virtual-planet.eu/, което беше важно събитие за нас и целият екип. Там можете да намерите цялата информация за проекта на едно място. Следващата стъпка е да разработим и качим виртуалната версия на нашата образователна игра на тема “екологично съзнание”, която в момента е в процес на работа.

Предстои ни транснационална среща в София, на която през април ще бъдем домакини на нашите партньори от Испания, Белгия, Полша и Гърция. Целта е да създадем демо версия на играта до предстоящия ни TPM! Развълнувани сме да видим напредъка и сме мотивирани да продължим да работим усилено, за да постигнем възможно най-добрите резултати.

Следвайте ни в социалните медии, за да не пропуснете никакви новини и актуализации от нас!

Фейсбук https://www.facebook.com/youthplay.projecteu 

Instagram @youthplay_project

Erasmus

Отговорност за тази публикация носи единствено нейният автор. Европейският съюз не носи отговорност за начина, по който се използва съдържащата се в нея информация.