FAMS

FAMS: Партньорска среща в Белград, Сърбия

Вълнуваме се да споделим акцентите от последната партньорска среща на проекта FAMS, финансиран от програма Еразъм+. Тя се проведе в Белград, Сърбия, на 19-20 октомври 2023 г. и събра представители от всичките седем партньорски организации, а именно Мундус България, UNEFS, MVNGO, UNT Faculty of Sport, RSS, EPSI и Se Poate NGO .

През двата дни на тази среща консорциумът се задълбочи в различни важни аспекти на проекта. Партньорите имаха възможността да споделят своя принос относно напредъка, постигнат до момента, като се фокусираха върху учебната програма и формата на обучение в спортния сектор. Обратната връзка беше положителна, подчертавайки важността на добрата комуникация. Освен това беше обсъдено планирането и изпълнението на предстоящи местни дейности, които ще повишат видимостта на проекта.

Говорихме и за технологичните аспекти на проекта FAMS, включително мобилното приложение и уеб платформата FAMS. В центъра на платформата ще бъде създаването на онлайн курсове и видео уроци, които ще бъдат достъпни за потребителите до средата на следващата година.

Ще бъде изпълнен и солиден план за разпространение, обхващащ уебсайт, присъствие в социалните медии, печатни брошури, плакати, бюлетини, промоционални видеоклипове, интервюта, подкасти и медийни участия.

Очаквайте предстоящите актуализации и предстоящия курс на обучение, който партньорите ще реализират на местно ниво. 

Erasmus

Отговорност за тази публикация носи единствено нейният автор. Европейският съюз не носи отговорност за начина, по който се използва съдържащата се в нея информация.