vsport01

Начална среща по проекта Vsport

Срещата по проекта Volunteering in Sport се проведе от 28 юни до 1 юли в София, България. По време на нея всички партньори се събраха, за да обсъдят проекта, неговото управление, очакваните крайни резултати и сроковете, в които трябва да бъдат завършени те.

   Първият ден беше посветен на посрещане и представяне на партньорите по проекта.  По -късно последва преглед на аджендата за деня. Една от най -важната части, заложена в програмата за срещата беше представянето на проекта и очакваните резултати от него. Това от своя страна даде възможност на присъстващите да направят общ преглед на дейностите и да въведат подходящи за тях работни потоци. Всички партньори получиха отговори на своите организационни въпроси, свързани с Vsport.  Те представиха своята организации, техните структури, цели и визия, за да могат всички останали да са информирани с кого си партнират по проекта .

  През втория беше представен планът за разпределението на бюджета и финансирането. Последва определянето на ролите на партньорите по проекта и по -точно начина, по който те ще си споделят отговорностите.Съществено от аджендата беше решаването на това  как да бъдат планирани дейностите до следващата среща. 

   Следобедът беше зает с уъркшоп за крайните резултатите, който имаше за цел да изясни начина, по който те ще бъдат създадени и придвижвани по време на  проекта. Този, финален за срещата, работен ден завърши с обобщение на работния план и оценка на постигнатото от срещата. След официалното закриване ние от  Mundus Bulgaria, като домакини, организирахме специална традиционна вечеря за нашите партньори, с която да им кажем „до нови срещи” по топъл и запомнящ се начин. Щастливи сме, че успяхме да се срещнем с нашите партньори и да обменим добри практики в областта на спорта, поставяйки началото на този проект.

Erasmus

Отговорност за тази публикация носи единствено нейният автор. Европейският съюз не носи отговорност за начина, по който се използва съдържащата се в нея информация.