Youngsters

Наръчник за Млади Предприемачи YEG: Как да бъдеш успешен предприемач

След обучение в София през есента 2022, екипът работи усилено, за да интегрира наученото за това как се започва бизнес от млади предприемачи. Ние сме в процес на създаване на наръчник за обучение на млади предприемачи, който ще бъде споделен с работоспособни младежи и преподаватели.

В ръководството ще разгледаме теми като управление на екипи, лидерство, устойчивост, креативност, иновации, възможности за създаване на бизнес и др. След като ръководството бъде завършено, Regionalne Centrum Volontariatu и Мундус България ще го тестват, за да се уверят в неговите практически и обучителни качества. 

В началото на април консорциумът ще се срещне в Сасари, Италия, за да обсъди как да продължи с управлението. Двудневната работна среща ще се използва за допълнително организиране и разпределяне на задачите между партньорите, но също така и за преглед на вече свършената работа и евентуални подобрения.

Erasmus

Отговорност за тази публикация носи единствено нейният автор. Европейският съюз не носи отговорност за начина, по който се използва съдържащата се в нея информация.